Bemutatkozás

Szervusz kedves látogató! Engedd meg, hogy tegezzelek. Ez a nem a neveltetésem hiányából adódik, mert ez a közvetlenebbnek érzem a honlapom és a jó magam bemutatását.
Imre Gergely vagyok, amatőr fotós. Budapesten született 1989-ben. Dunakeszin élek és dolgozok. A fiatalok nem tudják megragadni az életet, hiszen bárki bármikor beleszerethet ebbe egy csodálatos üzleti életbe. Így voltam ezzel jómagam is. Lelkesen rajongok a természetfotózásért, a gépjárművekért és bármi más jellegű témáért (pl. Babafotótás, kismamafotózás, jegyesfotózás stb.), Ami összefügg szeretet gépem használatával. A kreativitás és válalkozó szellemű fiatal lévén szívesen kipróbálom magam akár eddig számomra ismeretlen terület.
Fotós tevékenységeimhez rengeteg segítséget kaptam, akit ezúton szeretnék megköszönni Emmer Bálintnak és Duli Lászlónak. Azonban ez a tudás csak sok gyakorlással kamatoztatható. Itt jön a te szereped. Szeretném, ha leendő megrendelőimet kellemes légkörben és jó hangulatban, sok pozitív élmény lenne ajándéknak, akik cserébe hozzájárulnak fejlesztdèsemhez. Ezzel mindannyian jól jàrunk. Bármilyen egyedi vagy nem szokás kérés fordulhatsz hozzám, ígérem ha rögtön nincs, de legkésőbb hétvégén biztos lesz pár ötletem. Tehát, ha már egy ideje töröd a fejed azt, hogy valaki megöröknek és felkeltettem érdeklődésed, bátran nézz körbe a honlapomon. Ha pedig született meg egy döntést a fotók készitéséről, keresse meg.
Számomra nagyon fontos, hogy igényes képek kerüljenek átnyújtásra, így kérlek ne kérd tőlem nyers képeket. Az igényességet hozzá kell adni az időráfordításhoz, ezért kérlek ne uralmat. Ha ez a két kérésemet tiszteletben tartod, garantálom, hogy nem okozok csalódást.