Bemutatkozás

Szervusz kedves látogató!
Engedd meg, hogy tegezzelek. Ez nem a neveltetésem hiányából adódik, pusztán arról van szó, hogy így közvetlenebbnek érzem a honlapom, valamint jó magam bemutatását.
Gergely Imre vagyok, amatőr fotós. Budapesten születtem 1989-ben. Dunakeszin élek és dolgozok. Fiatalságom ne riasszon el, hiszen bárki, bármikor beleszerethet ebbe a csodálatos foglalatosságba. Így voltam ezzel jómagam is. Lelkesen rajongok a természetfotózásért, a gèpjárművekért, valamint bármi más jellegű témáért (pl. babafotótás, kismamafotózás, jegyesfotózás ...stb), ami összefügg szeretet gépem használatával.
Fiatalságom előnye a kreativitás és válalkozó szellemű fiatal lévén szívesen kipróbálom magam akár eddig számomra ismeretlen területen is.
Fotós tevékenységeimhez rengeteg segítséget kaptam, melyet ezúton is szeretnék megköszönni Emmer Bálintnak és Duli Lászlónak. Azonban ezen tudás csak sok gyakorlással kamatoztatható. Itt jön a te szereped. Szeretném, ha leendő megrendelőimet kellemes légkörben és jó hangulatban, sok pozitív élménnyel ajándèkozhatnám meg, akik cserébe hozzájárulnak fejlődèsemhez. Ezzel mindannyian jól jàrunk.
Bármilyen egyedi vagy nem megszokott kéréssel fordulhatsz hozzám, ígérem ha rögtön nem is, de legkésőbb màsnapra biztos lesz pár ötletem.
Tehát, ha már egy ideje töröd a fejed azon, hogy valaki megörökìtsen és
a felkeltettem érdeklődésed, bátran nézz körbe a honlapomon. Ha pedig megszületett a döntès a fotók elkészìtèséről, keress meg.
Számomra nagyon fontos, hogy igényes képek kerüljenek átnyújtásra, így kérlek ne kérd tőlem a nyers képeket. Az igényességhez pedig hozzá tartozik az időráfordítás, így kérlek ne sürgess. Ha ezen két kérésemet tiszteletben tartod, garantálom, hogy nem okozok csalódást.